Nazad

Velike rotacije Vladana Milojevića

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 19.09.2017 - 08:55

Trener crveno-belih mogao bi značajno da promeni tim za sutrašnje gostovanje u Čačku

Milojević odmara standardne igrače pred derbi sa Vojvodinom FOTO:FC Omonia

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi da odmori veliki broj standardnih igrača na sutrašnjem gostovanju Borcu iz Čačka.

Crveno-beli imaju šansu da se očekivanom pobedom  učvrste na liderskoj poziciji u Superligi, ali bolju šansu Vladan Milojević za velike rotacije neće imati.

Tim pre što srpskog vicešampiona u nedelju očekuje derbi sa Vojvodinom, a potom i gostovanje u Kelnu.

Odmor je najpotrebniji Mičelu Donaldu i Filipu Stojkoviću. Kapiten je odigrao veliki broj utakmica ova sezone i predstavljao jednu od najvažnijih karika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ista konstatacija važi i za Filipa Stojkovića.

Kao potencijalne Donaldove zamene figuriraju Uroš Račić i Nenad Milijaš. Obojica su bili na klupi u poslednjem prvenstvenom meču protiv Voždovca.

Očekuje se da šansu od prvog minuta dobije Luka Adžić, mada je Nemanja Radonjić odmarao na klupi 70 minuta protiv Voždovca. Od ostalih stranaca Milojević bi mogao da iskoristi Rikardinja i Frimponga.

Naravno, u napadu je uvek izbor između Boaćija i Pešića.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: