Nazad

Brutalno pretučen trener Dinama

Izvor: Novosti, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 21.09.2017 - 08:53

U saopštenju kluba se kaže da je napad mogao da završi sa tragičnim posledicama, a nezvanično se saznaje da su lekari ocenili da je mogao biti i ubijen da su napadači nastavili sa udaranjem palicom

Napad mogao da završi sa tragičnim posledicama FOTO: Pixsell

Dva maskirana napadača palicom su u sredu uveče napali trenera Dinama Marija Cvitanovića na ulazu kuće u kojoj stanuje i naneli mu ozbiljne povrede.

Cvitanović je odmah pozvao hitnu pomoć i lekari su ustanovili povredekoje nisu opasne po život, ali je pukim slučajem izbegao i mnogo teže posledice.

U napadu su učestvovala dva mladića koji su očito veoma dobro znali ne samo gde trener stanuje, već i njegovo kretanje.

Trener Cvitanović vraćao se sa utakmice koju je Dinamo igrao u hrvatskom kupu, a napadači su bili maskirani. U rukama su imali palice i odmah su počeli da udaraju Cvitanovića čim se pojavio.

U saopštenju kluba se kaže da je napad mogao da završi sa tragičnim posledicama, a nezvanično se saznaje da su lekari ocenili da je mogao biti i ubijen da su napadači nastavili sa udaranjem palicom.

Ovo je već treći napad na Dinamove članove, nakon što Zdravko Mamić dva puta napadnut u Bolu na Braču i Tomislavgradu.

Dinamo optužujenadležne institucije da zatvaraju oči pred napadima na ljude koji vode klub, uz upozorenje da ”ne želimo živeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodela”.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: