Nazad

"El Matador" pred klubom svojih snova, PSŽ našao zamenu

Izvor: sportske.net, OK Radio - Svetski sport - Petak 22.09.2017 - 09:39

Situacija i dalje prepuna tenzija, ali Kavani zna da će postati neizdrživo. Sada njega optužuju da koristi situaciju kako bi ostvario snove! Ni Parižani ne sede skrštenih ruku!

Koliko vredi Kavani? FOTO: EPA

Kako piše L'Ekip, Nejmar se izvinio Kavaniju i saigračima u svlačionici zbog ponašanja, ali situacija je ostala napeta.

Naime, Urugvajac želi da ode, on veruje da će biti sve gore, da se Nejmar okružio prijateljima i navodno je tražio da ode.

Interesenata ima, ali je Kavanijev cilj poznat godinama, Real Madrid.

On svim silama želi među "Los Blankose", san mu je da igra za Real i pokušaće sve ne bi li već u januaru stigao u Madrid.

PSŽ će tražiti ogromno obeštećenje, ali neće rizikovati nezadovoljstvo u ekipi, tim pre što imaju opciju.

Naime, kako se priča, pokušaće da dovedu Aleksisa Sančeza ispred nosa Gvardioli već u zimskom prelaznog roku. Oni će ponuditi novac Arsenalu, Venger želi da ga proda van PL, a sigurno je da Sančez može da dobije više para u Parizu.

On ih je već šokirao zahtevima letos, ali sada je priča obnovljena, Mbape bi mogao da bude centralni napadač, a Aleksis i Nejmar da igraju po bokovima.

Koliko vredi Kavani?

On je potpisao novi ugovor sa PSŽ, Real bi ga platio oko 70 miliona, veruje se da bi mogao da igra sa Benzemom u tandemu, uz to, radi se o veoma zahvalnom fudbaleru koji može da pomogne na više pozicija i u više formacija.

Real nije jedino, ali je Kavanijeva želja.

Šta će biti od svega videćemo, sada neki mediji spekulišu da Kavani samo koristi situaciju da ode iz Pariza u klub svojih snova, čak mu ni novac nije toliko bitan, pristao bi na par miliona manju platu, samo da se dokopa Madrida.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: