Nazad

Obradović napušta Anderleht?

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 16.11.2017 - 09:09

Žulja ga klupa...

Ugroženo mu mesto u reprezentaciji FOTO: Action Images

Srpski reprezentativac Ivan Obradović ozbiljno razmišlja o promeni sredine u januaru ukoliko se njegov status u Anderlehtu značajno ne popravi u narednih mesec i po dana.

Belgijski mediji javljaju da 29-godišnji levi bek nije zadovoljan što je sve češće na klupi nego na terenu, posebno otkako je kormilo šampiona Belgije preuzeo Hejn Vanhejzebruk.

Nekadašnji defanzivac Partizana smatra da bi ostanak u Briselu i sedenje na klupi itekako mogli da ugroze šanse da se nađe u sastavu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Obradović je, inače, bio standardan u selekciji koju je vodio Slavoljub Muslin u kvalifikacijama za Mundijal, a nastupio je i na nedavnoj Azijskoj turneji Orlova gde je igrao i protiv Kine i protiv Južne Koreje.

Podsetimo, prošlog leta je grčki šampion Olimpijakos pokazivao ozbiljno interesovanje za Ivana Obradovića, dok je Albanac Besnik Hasi bio na kormilu Atinjana, ali transfer na kraju nije realizovan. Možda se romansa obnovi u januaru...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: