Nazad

Runi - Svetski rekord za vožnju u pijanom stanju!

Izvor: sportske.net, OK Radio - Svetski sport - Utorak 19.09.2017 - 08:53

Pomislio je da će se izvući sa novčanom kaznom, ali engleski pravni sistem malo drugačije funkcioniše.

Moraće da odradi 100 sati društvenog rada FOTO: Reuters

Vejn Runi je zaista kažnjen bogatstvo, mada su za njega to dve nedeljne plate. On će zbog vožnje u pijanom stanju i svega što je usledilo u vezi sa Lorom Simpson i što je narušilo imidž kluba ostaviti na računu Evertona oko 350 000 evra.

Izvinio se svima, ali juče na sudu je prošao još gore. Naime, zbog vožnje u pijanom stanju moraće da odradi 100 sati društvenog rada, a dozvola mu je oduzeta na dve godine.

Fudbaler je probao da izbegne kaznu društvenog rada, tvrdeći da su mu već oduzete dve plate u Evertonu, ali sudija je bio neumoljiv.

Naime, obrazloženje je bilo da novčana kazna za bogatog čoveka ne znači puno i da bi bila suviše blaga. Tako da kada se sve sabere ovo konkuriše za svetski rekord kada su kazne ovog tipa u pitanju. Šalimo se naravno, ali dobro je znati da je zakon isti za sve...

Podsetimo, te večeri kada je sa gospođicom Simpson zaustavljen na povratku iz provoda, dok mu je trudna supruga bila sa troje dece na Ibici, Vejn je imao tri puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene.

Najvažnije je da će mu Kolin pružiti još jednu šansu da spasi brak, ona je zahtevala od Evertona da mu da odsustvo tokom reprezentativne pauze, ali taj predlog nije oduševio čelnike "Karamela".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: