Ofarbao psa kao pandu, pa naplaćivao turistima fotografisanje

Zivot i stil - Utorak 18.07.2017 - 09:06

Fotograf iz sela Monastir, blizu Sočija, ofarbao je svog psa rase čau-čau kako bi ličio na pandu, a onda za novac nudio turistima da se fotografišu sa njim

Vlasnik će dobiti i optužnicu za zlostavljanje životinje FOTO: Twitter Vlasnik će dobiti i optužnicu za zlostavljanje životinje FOTO: Twitter

MONASTIR - Fotograf iz sela Monastir, blizu Sočija, ofarbao je svog psa rase čau-čau kako bi ličio na pandu, a onda za novac nudio turistima da se fotografišu sa njim.

Šokirani stanovnici pozvali su policiju kada su videli da turistima nudi da se fotografišu sa mladunčetom pande, ali kada je policija došla shvatila je da se radi o psu ofarbanom u crno-belo.

Fotograf, čije ime nije saopšteno, zaustavljen je na ulazu u selo Monastir, a optužen je i da ima mladunče lava, koje takođe iznajmljuje za fotografisanje.

Ruski tužioci naveli su da nastavljaju sa istragom, kao i da će podići optužnicu za zlostavljanje životinje, koju je „mučio, držeći je na suncu na temperaturi većoj od 40 stepeni“.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: