Otvorena škola za sponzoruše

Zivot i stil - Četvrtak 19.01.2017 - 08:16

Bruk Urlih ima 24 godine i krajnje neobično zanimanje. Ona je osnivač sajta "Seeking Arrangement" na kome se okupljaju devojke u potrazi za sponzorima, ali i sponzori u potrazi za devjkama koje će sponzorisati. Istovremeno i sama Bruk je sponzoruša, ali i mentor devojkama koje žele da pronađu starijeg muškarca sa debelim bankovnim računom.

Devojke na sajtu objavljuju svoje seksi-selfije; FOTO: FB Devojke na sajtu objavljuju svoje seksi-selfije; FOTO: FB

- Niste plaćene, to je poklon. Nemojte na prvom sastanku da kažete "jako želim ovo". Niko ne želi to da čuje.

Vi ne tražite novac. Vi tražite da budete razmažene u uzvišenom odnosu. Najvažnije, vi niste eskort devojka, vi ste "sugar baby" - kaže Bruk, devojka koja organizuje i vodi školu za sponzoruše.

Izgleda da je sajt veoma popularan, jer u 139 zemalja ima 5,5 miliona korisnika. Da bi se učlanili "tatice" (sugar daddies), odnosno sponzori plaćaju 50 dolara mesečno, dok je za devojke pristup besplatan.

Devojke objavljuju svoje seksi-selfije i fotografije na kojima se vidi kakav život očekuju. Zvanično, na sajtu niko ne prodaje seks.

- Ako žele da budu poslovna pratnja, postoji mnogo sajtova na kojima mogu da se prijave. One su na "Seeking Arrangement" jer žele nešto drugačije.

To je jako tanka linija - moja uloga je da ih naučim šta je razlika - rekla je Bruk u razgovoru sa novinarima britanskog lista "The Sun".

Broj devojaka koji se prijavljuje na sajt daleko je veći nego broj "tatica". Tako na primer, kada je Velika Britanija u pitanju (gde se i nalazi središe kompanije) od 591.200 korisnika, 507.000 su devojke, 79.000 "tatice" i 5.200 "mamice".

Kako je Bruk uopšte došla na ideju da pokrene ovakav biznis? Kaže da se tokom studija zaposlila u skladištu novina za odrasle. Dok je slagala seks igračke, shvatila je koliko različitih tipova veza zapravo ima i koliko su "zapravo sve čudne".

Bruk kaže da su joj se oduvek sviđali muškarci sa novcem.

- Oduvek sam želela da muškarac sve plati za mene jer tako želim da budem tretirana i to očekujem - kaže Bruk.

Novac je, kaže, samo kulminacija kvaliteta za koje ona veruje da su privlačni kod muškaraca. Pored novca, to su još i inteligencija, ambicija i organizovanost.

- To ne znači da nikada nisam bila s nekim studentom prava ili nastavnikom. U jednom trenutku života shvatiš da ne možeš da vodiš razgovor sa njima jer postoje stvari koje oni ne razumeju - kaže Bruk.

Da li to znači i da će se udati za sponzora? Bruk bez stida kaže da, jer kao objašnjava, to je veza kakvoj teži.

U međuvremenu, devojke sa sajta gledaju profile sponzora. Možda "najbolja učenica" je Dona.

Ona je negovana plavuša, sa ljubičastim kontaktnim sočivima i silikonskim usnama. Pre nekoliko meseci radila je kao prodavačica smutija u Mančesteru, a sada sa svojom najboljom prijateljicom dobija po 3.000 funti mesečno od sponzora u čijem stanu u Čelsiju žive u zemenu za seks u troje svaki put kada on dođe u grad (iako se na sajtu tvrdi da se seks ne prodaje). Dona ima 18 godina.

- To je seksualni dogovor. Kada on nije tu, mi imamo stan samo za sebe i slobodu da se viđamo sa drugim sponzorima ako želimo - kaže Dona.

Dona bi uskoro trebalo da ode na seks-zabavu u Švedsku koju organizuje jedan šeik, za koga Dona kaže da pripada jednoj od kraljevskih porodica sa Bliskog istoka, ali ne može da se seti kojoj.

Takođe, šeik joj je rekao da može da napusti žurku kada god želi ako joj se ne svidi.

Dona, devojka koja zarađuje mnogo bolje od svojih koleginica sa sajta, kaže da je naučila da u ovom "poslu" moraš da budeš hladnokrvan i da ne smeš da plačeš.

Ipak, nije sve glamurozno kao što zvuči. Primer za to je Tina. Izašla je na večeru sa čovekom koji se predstvaljao kao bankar, ali joj je u jednom trenutku postalo jasno da on to nije.

Čak kada je taksi stao, Tina kaže da je pokušao da je odvuče u mračnu uličicu. Tada je pobegla.

Šarmarin, devojaka iz rasturene porodice kaže da je sponzor ono što je nedostajalo u njenom životu kao i da je tek uz njega naučila kako se sedi za stolom i kao da se oblači kao dama.

Istovremeno, ponosno objavljuje da je njen nastariji sponzor imao 64 godine, ali da je to jedini čovek koji joj je priuštio orgazam.

Sajt na kome se devojke okupljaju promovioše ideju da "tatice" mogu da priušte više od novca. Ipak, devojke se ne vezuju za svoje sponzore, a kažu da je tako i lakše zbog "posla".

- Ne postoji šansa za pravu vezu. Bezbednije je - kaže Kejti i dodaje da su sponzori zapravo samo jako usamljeni ljudi.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: