Grad raspisao konkurs za glavnog urbanistu

Lokalne vesti - Sreda 03.08.2016 - 12:18

Grad Vranje raspisao je u sredu konkurs za imenovanje glavnog urbaniste.

Ko će brinuti o Vranju? Foto: S. Tasić Ko će brinuti o Vranju? Foto: S. Tasić

Pravo prijavljivanja na javni konkurs ima svako zainteresovano lice koje pored opštih uslova propisanih Zakonom o radnim odnosima u državnim organima, ispunjava i posebne uslove propisane Zakonom o planiranju i izgradnji i Odlukom o glavnom urbanisti grada Vranja.

Potencijalni kandidati moraju da imaju diplomu akademskih studija - master, specijalističkih akademskih studija, specijalističkih strukovnih studija ili osnovnih akademskeih studija u trajanju od najmanje pet godina u oblasti arhitekture i odgovarajuću licencu izdatu u skladu sa zakonom, kao i najmanje deset godina radnog iskustva u oblasti urbanističkog planiranja i arhitekture.

Uz konkursnu dokumentaciju, kandidat je u obavezi da podnese program rada za mandatni period imenovanja glavnog urbaniste grada Vranja.

Rok za podnošenje prijava je trideset dana i teče narednog dana od dana objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

Prijave se podnose na adresu: Grad Vranje - Skupština Grada, ulica Kralja Milana broj 1, sa naznakom: „Za javni konkurs-  imenovanje glavnog urbaniste grada Vranja“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: