Policija uhvatila lopove na delu

Lokalne vesti - Utorak 10.05.2016 - 13:46

Policija u Bosilegradu je, prema navodima iz PU Vranje, efikasnom intervencijom uhvatila na delu tri osobe prilikom izvršenja krivičnog dela teška krađa.

Ukradeni predmeti vraćeni vlasnicima. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ukradeni predmeti vraćeni vlasnicima. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu rešenja o zadržavanju doneta su LJ. G. (1988) D. A. (1992) i M. A. (1996) iz okoline Bosilegrada, zbog postojanja osnova sumnje da su, u saizvršilaštvu, izvršili produženo krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su oni obili tri kuće u selu Rajčilovci, opština Bosilegrad, iz kojih su protivpravno prisvojili kućni aparat, poljoprivredne alate, kuhinjski pribor i prehrambenu robu. Predmeti su pronađeni i vraćeni.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni zameniku tužioca.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: