Pritvor za vozača Pasata koji je pregazio dete

Lokalne vesti - Petak 15.09.2017 - 11:09

Vozaču „Pasata“ (21) koji je u nedelju usmrtio dečaka A.A. (13) na putu Lučane - Oslare kod Bujanovca, po nalogu sudije za prethodni postupak određen je pritvor do mesec dana, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje.

Vozač ubrzo nakon nesreće uhapšen. Foto: OK Radio Vozač ubrzo nakon nesreće uhapšen. Foto: OK Radio

Prema navodima policije, vozač je uhapšen ubrzo nakon nesreće.

U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Lučane - Oslare kod Bujanovca smrtno je stradao A.A. iz Velikog Trnovca.

Dečaka koji je vozio bicikl iz pravca Lučana ka Oslaru, udario je „Pasat“, bujanovačkih registarskih oznaka.

Od zadobijenih povreda, A.A. je preminuo na licu mesta, dok su lekari bujanovačkog doma zdravlja samo konstatovali smrt.

Prema saznanjima iz krugova bliskih porodici nastradali dečak A.A. je sa bratom putovao iz Trnovca u Oslare da poseti ujaka.

Policijska uprava Vranje potvrdila je da je vozač „Pasata“, inače sa područja opštine Bujanovac, iz za sada nepoznatih razloga, prešao sa desne na levu stranu kolovoza i udario u bicikl kojim je upravljalo dete.

Vozač se potom  udaljio sa mesta nesreće.

Protiv vozača policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Put koji spaja Oslare i Lučane, dobro je asfaltiran, ali je pun krivina i uzbrdica, pa se pretpostavlja da vozač na vreme nije uočio dečake.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: