Vranjske demokrate osudile napad na gradskog većnika

Lokalne vesti - Utorak 30.09.2014 - 13:53

Vranje - Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije je osudio podmetanje požara u automobilu gradskog većnika Nebojše Stojanovića Jelašnice.

Gradski odbor DS -a u Vranju Gradski odbor DS -a u Vranju

Demokrate su ovaj čin ocenile kao neprimeren civilizovanom društvu i demokratskom poretku.

 - Najoštrije osuđujemo taj čin. To nije bilo samo uništavanje imovine, to je i ugrožavanje života ukućana. Probleme, kakvi god da su, treba rešavati isklјučivo legalnim i legitimnim sredstvima.
 
Policija i pravosuđe treba da se probude i da nam omoguće da i mi živimo u normalnom i sigurnom gradu. Dovolјno je što smo već grad bez pozorišta i što je, prema nezvaničnim podacima, ovo dvadeseti podmetnuti požar u Vranju.

Imaju li građani Vranja prava na normalan život, a njihova deca na bezbedno detinjstvo? - pitaju se demokrate u saopštenju ove stranke koje je potpisao dr Slobodan Stamenković, predsednik Gradskog odbora DS –a u Vranju.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka prošle nedelje, u dvorištu porodične kuće Stojanovića, nepoznati počinioci  zapalili su njegov auto, kada je u tom požaru oštećen i automobil njegovog oca.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: