21. rođendan OK RADIJA

Lokalne vesti - Sreda 21.09.2016 - 12:05

Vranje - OK Radio danas slavi 21. rođendan.

21. rođendan OK Radija FOTO OK Radio 21. rođendan OK Radija FOTO OK Radio

Još jednu godišnjicu dočekujemo kao najznačaniji i najuticajniji elektronski medij na jugu Srbije.

Pored činjenice da je OK najslušaniji radio na ovim prostorima, već decenijama, redakcija se ponosi i činjenicom da proizvodi najposećeniji veb portal na prostoru od Leskovca do Preševa.
 
Mnogo toga je urađeno u godinama za nama, ali prijatna iznenađenja za naše slušaoce, čitaoce, posetioce... neće se ovde završiti.

Na 21. rođendan, OK Radio je u prilici da najavi da će i dalje pratiti tehnloške inovacije i ići u korak sa svetom, sve u cilju kvalitetnijeg informisanja građana, što smatramo osnovnim uslovom razvoja civilnog društva.

Broj od 30.000 poseta na dnevnom nivou, koliko imamo u pikovima dešavanja, obavezuje nas da stalno rastemo i napredujemo, unapređujući svoje i staandarde okoline.

Ponosni smo i na činjencu da naše vesti dnevno prenose svi značajniji mediji u zemlji, često i u inostranstvu, ali svakako radimo na zaštiti svojih proizvoda, jer je krađa informacija za mnoge na tržištu redovan način ponašanja.
 
U času slavlja možemo samo da kažemo: hvala svima koji nas pratite, vaša podrška daje nam snagu da izdržimo i nastavimo da rastemo, uprkos svemu.

I možemo još da obećamo - mi se nećemo menjati u nastojanjima da promenimo sve oko sebe.

Vaša pomoć na tom putu neophodna nam je i dragocena.

Redakcija OK Radija

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: