226 NAJBOLJIH!

Lokalne vesti - Četvrtak 18.06.2015 - 11:03

U velikoj sali Skupštine grada Vranja organizovan je prijem za 226 najboljih učenika, onih koji su osvojili “Vukove” diplome, iz 12 osnovnih škola sa teritorije Vranja.

Za uspomenu: Najbolji učenici ispred Skupštine grada Za uspomenu: Najbolji učenici ispred Skupštine grada

Nakon pozdravne reči članice Gradskog veća Nele Dimitrijević, prisutnima se obratio predsednik Skupštine Slobodan Stamenković, koji je rekao da su gradu preko potrebni mladi i obrazovani ljudi.

- Ali uvek na umu imajte humanistički pristup prema svojim drugovima, prema starijima i profesorima, uz visoko postavljene ciljeve, jer će jedino tako oni biti i ostvareni - rekao je Stamenković.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić je izrazio zadovoljstvo što je skupštinska sala puna znanja, pameti i energije, nečega što predstavlja Vranje u njegovom pravom svetlu.

- Kada bi se prave vrednosti u društvu poštovale i cenile, ovo bi bila najlepša slika koja bi otišla u svet - rekao je Antić.    

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: