24 časa izbora na OK Radiju

Lokalne vesti - Subota 15.03.2014 - 19:44

OK Radio će, kako smo to već uobičajili, u nedelju 16. marta pratiti parlamentarne izbore na području Vranja i juga Srbije.

Ilustracija ico.rs Ilustracija ico.rs

U našu redakciju i u subotu čitav dan stižu pritužbe stranaka o kršenju izborne tišine, o tome kako neke stranke u Vranjskoj Banji istovaruju kamion pun paketa za siromašne, ili kako neke druge stranke otvoreno, sa torbama para, obilaze romske mahale, ili kako neke treće otvoreno dele flajere u izbornoj tišini...

Ovakva situacija u subotu praktično je najava vrelog izbornog dana, koji očigledno očekuje Vranje u nedelju.

Najviše nezadovoljstva stranaka izazvalo je ponašanje RTV Vranje i mnoge od njih jasno traže ukidanje ovakve regionalne televizije.   

OK Radio u petak, subotu i nedelju do ponoći neće odobravati političke komentare ni na aktuelne ni na starije vesti, a posebno neće tolerisati često slanje stranačkih komentara sa iste IP adrese.

Ostanite sa nama u izbornom danu, jer ćemo na sat vremena imati izveštaje o izlaznosti, a situaciju na terenu pratićemo od 07 sati do saopštavanja konačnih rezultata.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: