300 NAJBOLJIH: Naxi i Aleksić među ELITOM

Lokalne vesti - Utorak 14.03.2017 - 10:45

Na regionalnom Samitu preduzetnika srednje i jugoistočne Evrope “300 najboljih” u Dubrovniku, “Naxi radiju” iz Beograda, u čijoj je mreži i OK Radio iz Vranja, dodeljeno je priznanje i nagrada za doprinos promociji preduzetništva “Stvaratelji za stoljeća”.

Veliko priznanje za radijske poslenike FOTO OK Radio Veliko priznanje za radijske poslenike FOTO OK Radio

Vrednost ovih nagrada i priznanja je što ih preduzetnici dodeljuju preduzetnicima, posebnom i dugotrajnom procedurom nominovanja i biranja laureata.

“Naxi radiju” je dodeljeno priznanje i nagrada za doprinos promociji preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.


U ime “Naxi radija” priznanje je primila vlasnica i glavna i odgovorna urednica radija Maja Rakovic, istakavši da su želja za inovacijama, sticanjem novih znanja i konstantno usavršavanje, doprineli da se istraje  na putu uspeha.

- Presrećna sam što je uspeh “Naxi radija” prepoznat u regionalnim okvirima i što ova nagrada govori koliki značaj radio kao medij ima u savremenom društvu.

“Naxi radio” se kroz dve decenije postojanja izdvojio po tome što je za kratko vreme osvojio srca slušalaca prvo u Beogradu, a zatim i širom regiona
- rekla je Rakovic.

Jedna od nagrađenih je i vinarija „Aleksić“ iz Vranja, koja je dobila veliko priznanje za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu.

 Vinarija “Aleksić” je za prethodne četiri godine poslala 47 uzoraka na ocenjivanje, a čak 43 se vratilo sa medaljom.

Na Samitu je predloženo 242 kandidata iz  osam zemalja - Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Makedonije, Nemačke, Slovenije i Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: