7,5 miliona za igrališta!

Lokalne vesti - Četvrtak 19.11.2015 - 08:55

U okviru priprema za Školsku olimpijadu, koja bi u Vranju trebala da se održi u maju 2016. godine, u toku su radovi na rekonstrukciji šest školskih sportskih terena.

Brzina i efikasnost radova uveravaju da će Olimpijade biti FOTO vranje.org.rs Brzina i efikasnost radova uveravaju da će Olimpijade biti FOTO vranje.org.rs

Kako prenosi zvanični gradski sajt, prema rečima Miroslava Spasića, načelnika Sekretarijata za obrazovanje, kulturu, informisanje i sport uređuju se tereni  u  školama ,,Dositej Obradović", ,,Branko Radičević", ,,Svetozar Marković", ,,Radoje Domanović", ,,Predrag Devedžić" u Vranjskoj Banji, kao i u Tehničkoj školi.

U ove namene iz budžeta grada biće uloženo 7,5 miliona dinara.

Nakon asfaltiranja svi tereni biće ograđeni, a radovi će biti završeni u roku od 30 dana.

Za Školsku olimijadu u Vranju se očekuje dolazak desetak hiljada dece, što će reći po hiljadu takmičara na jedan teren koji se aktuelno obnavlja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: