80 čamaca na startu VLASINSKE REGATE

Lokalne vesti - Petak 31.07.2015 - 09:41

Vranje - U subotu na Vlasinskom jezeru počinje četvrta međunarodna sportsko - rekreativna manifestacija „Vlasinska regata“.

Sa ranijih regata FOTO TO Surdulica Sa ranijih regata FOTO TO Surdulica

Dešavanja na Vlasini će otvoriti poznati TV novinar Jovan Memedović, autor kultne emisije „Sasvim prirodno“.
 
- Očekujemo da se na obali Vlasinskog jezera, kod letnjikovca „Hadži Zamfir“, u subotu od 10,00 časova, sa čamcima i kanuima, pojavi najmanje 80 takmičara i rekreativaca iz Italije, Mađarske, Bugarske, Makedonije i Srbije – kaže Biljana Nikolić, direktorka Turističke organizacije opštine Surdulica.

U subotu su na programu i takmičarska i rekreativna regata, a obe će, svojim sadržajima biti posvećene očuvanju bistre, čiste i zdrave vode Vlasinskog jezera.

Nedelja, drugi dan „Vlasinske regate“, u potpunosti će biti posvećen rekreativcima na vodi. Taj deo svake godine Jovan Memedović posebno osmisli tako da se i sada očekuju brojni zanimljivi i zabavni sadržaji.

Najavljujući „Vlasinsku regatu“, u lokalnoj samoupravi u Surdullici ističu da je ova manifestacija najbolji način za promociju sportske ponude i turističkih lepota jezera i cele Vlasine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: