Akcija policije ISPRAVNO VOZILO – BEZBEDNO VOZILO

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.11.2015 - 10:54

Policijska uprava Vranje saopštila je da će u cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, u toku ove nedelje sprovesti preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “ISPRAVNO VOZILO–BEZBEDNO VOZILO”.

Policija će preventivno kontrolisati vozila; Foto: OK Radio arhiva Policija će preventivno kontrolisati vozila; Foto: OK Radio arhiva

Osnovni cilj akcije je besplatna provera tehničke ispravnosti vozila, kaže se u saopštenju policije, kako bi se uočene nepravilnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Takođe, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima, smatraju u policiji.

Policija apeluje na sve vlasnike da provere ispravnost svojih vozila i spremni dočekaju odvijanje saobraćaja u otežanim uslovima, kao što su sneg, kiša i poledica.

Po završetku ove akcije, saobraćajna policija intenzivno će vršiti kontrolu tehničke ispravnosti svih vozila, najavljuju iz PU Vranje.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: