Aleksandra ide u finale!

Lokalne vesti - Sreda 11.03.2015 - 11:29

Vranje - Aleksandra Popović, učenica treće godine gimnazije “Jovan Skerlić” u Vladičinom Hanu jedna je od četvoro finalista ovogodišnjih "Beseda u Zoranovu čast" .

Aleksandra u finalu Aleksandra u finalu "Zoranovih beseda"

Polufinalno  takmičenje  održano  je 9. marta u Paraćinu.

Šansu da se takmiče u finalu besedništva u  Beogradu 12. marta, na dan ubistva Zorana Đinđića, prvog demokratskog premijera, izborili su i Igor Mišurović, Vanja Kovač i Milica Stojković.

Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić deseti put organizuju takmičenje u besedništvu pod nazivom "Besede u Zoranovu čast", u znak sećanja na prvog demokratskog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je citat  Zorana Đinđića "Život je ono što od njega napravimo. I Srbija je ono što od nje napravimo."

Kvalitet  beseda, originalnost izvođenja, jasnost poruke i reakciju publike u polufinalu ocenjivao je stručni žiri, Branko Cvejić, glumac, Balša Božović, narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora DS Beograd, Vojislav Stanimirović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Vesna Parezanović, doktorka pedijatrije i Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin.



 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: