Ambasador SAD-a na jubileju ROSE

Lokalne vesti - Subota 14.03.2015 - 08:36

Vranje – Ambasador SAD-a u Srbiji Majkl Kirbi u sredu će posetiti surduličku „Vlasinku“, povodom jubileja, - 10 godina poslovanja te fabrike u okviru Coca-Cola sistema.

Rosa sa Vlasine - jedan od najznačajnijih srpskih brendova Rosa sa Vlasine - jedan od najznačajnijih srpskih brendova

Pored ambasadora Kirbija, događaju će prisustvovati i poslanik Novica Tončev, generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija Ramon Vajdinger i Dušan Antonijević, direktor fabrike „Vlasinka“.

Coca-Cola sistem ove godine obeležava desetogodišnjicu od kupovine fabrike »Vlasinka« i brenda »Rosa vode«.

- Tim povodom će ambasador Kirbi posetiti surduličku fabriku i uveriti se u postignute rezultate jedne od najuspešnijih privatizacija u Srbiji.

Zahvaljujući stalnom unapređenju poslovanja, posvećenosti zaposlenih i ulaganju u razvoj lokalne zajednice, Rosa voda konstantno beleži rast i uspeh na domaćem tržištu, lider je na tržištu negaziranih voda u Srbiji, a 20 odsto proizvodnje se izvozi na tržišta regiona - kaže se u saopštenju »Vlasinke« povodom jubileja.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: