AMBICIOZNO: Uhvaćen sa 8,5 kila heroina!

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.03.2015 - 10:19

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo carinici su u saradnji sa policijom sprečili krijumčarenje gotovo 8,5 kilograma heroina.

Droga je bila upakovana u 16 paketića Droga je bila upakovana u 16 paketića

Osam kilograma i 347 grama heroina nađeno je u nedelju ujutru oko 8 sati prilikom pregleda automobila "Ford Fokus", makedonskih registarskih oznaka.

Automobilom je upravljao makedonski državljanin albanske nacionalnosti, a u vozilu su se, pored njega, nalazili i njegova majka, supruga, kao i dvoje maloletne dece.

Na pitanje carinika koji su razlozi njegove posete Srbiji, vlasnik automobila je odgovorio da dolazi iz Skoplja i da svoju majku vodi u Bujanovačku banju, navode u carini.

Međutim, obzirom na to da su postojale određene informacije da se vlasnik automobila bavi poslovima sa narkoticima, vozilo je podvrgnuto pregledu na carinskom skeneru pri čemu je otkriven bunker u predelu menjača.

Zbog toga je urađen detaljni pregled vozila i na tom mestu je nađeno 16 paketića heroina, čija će čistoća i vrednost  biti utvrđeni veštačenjem.

Vlasnik automobila i otkrivena droga su predati u dalju nadležnost policiji.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: