AMERIČKI KUTAK: Besplatan engleski za đake

Lokalne vesti - Četvrtak 07.09.2017 - 14:23

Udruženje nastavnika engleskog jezika “ELTA” uz podršku Američke ambasade poziva osnovce i srednjoškolce, uzrasta od 13 do 15 godina da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika u Vranju i Bujanovcu.

Besplatno učenje engleskog. Foto: OK Radio, ilustracija Besplatno učenje engleskog. Foto: OK Radio, ilustracija

Stipendijski program “The English Access Microscholarship Program”, pruža osnove engleskog jezika i namenjen je učenicima iz socijalno ugroženih porodica.

Traje dve godine i odvija se posle školskih časova. Kroz nastavu engleskog jezika i dodatne aktivnosti, učenici će imati mogućnost da steknu uvid u američku kulturu i demokratske vrednosti.

Broj učenika je ograničen, a izbor kandidata će izvršiti predstavnici Udruženja i Američke ambasade.

Iz  Američkog kutka, biblioteke “Bora Stanković” u Vranju,  apeluju na nastavnike engleskog jezika i odeljenske starešine da na osnovu pomenutih kriterijuma predlože potencijalne kandidate i da im pomognu da se, uz saglasnost roditelja, prijave za ovaj program.

Više o ovom programu, može se saznati u Američkom kutku u Vranju ili na sajtu Udruženja nastavnika engleskog jezika “ELTA”, gde se nalazi obrazac za prijavu elektronskim putem.


Rok za prijavu je 24. septembar.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: