Ana Bekuta peva socijalistima u hali

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.10.2015 - 14:27

Na proslavi 25. godina od formiranja odbora SPS-a u Vranju nastupiće Ana Bekuta, saopštili su vranjski socijaisti.

Socijalisti pozivaju Vranjance da dođu na proslavu. Foto: S.Tasić Socijalisti pozivaju Vranjance da dođu na proslavu. Foto: S.Tasić
Na otvorenom danu za medije predsednik GrO SPS-a i gradonačelnik Vranja Zoran Antić je napravio kratku retrospektivu rada Socijalističke partije Srbije od 1990. godine do danas i ocenio da će proslava jubileja 16. oktobra biti veliki socijalistički “family day” u Sportskoj hali u Vranju.
 
- Proslavu će u petak od 18 časova upriličiti i Ana Bekuta. Biće prilika da se podsetimo svega što smo uradili u proteklih 25 godina. Svi su pozvani i svi su dobrodošli.
 
Takođe, sve što je vezano za predstojeće lokalne izbore, eventualne koalicije i slično, saopštićemo tek posle proslave jubileja. Svojim dosadašnjim rezultatima zadržavamo pravo da možemo da povučemo poteze nezavisno od centrale stranke, a koji su u tom trenutku u skladu sa aktuaelnom političkom situacijom na lokalu.
 
Postojanje levice dugo 71 godinu u Vranju daje nam pravo na tako nešto - rekao je Antić.
 
Antić je podsetio i da je SPS za sve to vreme bio kako na republičkom nivou tako i Vranju deo parlamenta.
 
Gradonačelnik Vranja se osvrnuo i na dešavanja u Bujanovcu u nedelju uveče,  kada je grupa od stotinak Albanaca, slaveći plasman fudbalske reprezentacije Albanije na Evropsko prvenstvo, uz vatromet i nacionalna obeležja, uzvikivala ”Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji!” .
 
Među njima su bili i aktivisti NVO sektora, predstavnici vlasti u Bijanovcu, novinari i ljudi iz javnog, kulturnog i političkog života, rekao je Antić.
 
- Ovo je pitanje za predstavnike nadležnih organa Srbije, predstavnike Evropske unije i međunarodnih organizacija - rekao je Antić osuđujući ovakvo ponašanje.
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: