Anđelković: Izvinjavamo se GRADSKOM VEĆU

Lokalne vesti - Utorak 30.05.2017 - 06:42

Direktor Tehničke škole u Vranju Slaviša Anđelković kaže da je do pominjanja Gradskog veća u obaveštenju zaposlenima o zabrani parkiranja u dvorištu škole došlo zabunom.

Parkiranje zabranjeno zbog zelenih površina FOTO: D. Ristić/OK Radio Parkiranje zabranjeno zbog zelenih površina FOTO: D. Ristić/OK Radio

Anđelković se redakciji javio nakon pisanja OK Radija o pometnji koje je ovo obaveštenje u Tehničkoj i slično u Poljoprivrednoj školi, izazvalo među zaposlenima.

U obaveštenju stoji da se parkiranje zabranjuje „odlukom Gradskog veća o komunalnom uređenju“, međutim, direktor kaže da je do pominjanja Gradskog veća došlo usled zabune.

- Ja nisam bio u školi u petak i to obaveštenje je pisao moj zamenik.

Istina je da to nije odluka Gradskog veća, ali i dalje stoji da je parkiranje zabranjeno po odluci o komunalnom uređenju.

Razlog za to su zelene površine u našem dvorištu koje se nalaze neposredno pored prostora gde se kolege parkiraju.

U ime škole, želim da se izvinim članovima Gradskog veća na mogućim neprijatnostima
– kaže Anđelković.

Prema njegovim rečima, obaveštenje, okačeno u školskom holu je samo preporuka zaposlenima i upozorenje na moguće posledice.

- Kao što sam i ranije rekao, ja nikome ništa ne zabranjujem, već samo želim da se izbegnu moguće neprijatnosti.

Namera mi je bila da upoznam kolege sa ovom odlukom, kako ne bi došli u situaciju da plaćaju komunalne kazne
– objašnjava direktor.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: