Andonov tuži Mitića za klevetu

Lokalne vesti - Četvrtak 23.03.2017 - 10:42

Igor Andonov, doskorašnji zamenik gradonačelnika Vranja i nekadašnji lider SDS - a, najavio je da će tužiti Sinišu Mitića, predsednika Okržnog odbora SPS - a, zbog navoda koje je o njemu uputio medijima.

Igor Andonov i Siniša Mitić: Foto: OK Radio Igor Andonov i Siniša Mitić: Foto: OK Radio

Andonov kaže da advokati trenutno pišu tužbu protiv Mitića, i to za klevetu i laži koje je izrekao u svom „pisaniju“ prema medijima.

- Tužiću ga za klevtu i nanošenje duševnog bola zbog niza neistina i laži koje je izrekao protiv mene.

Tražiću i materijalnu odštetu, a od novca koji ću dobiti od Siniše Mitića, častiću svoje prijatelje naprednjake čašicom crvenog, rujnog vina
- poručuje Andonov.

On dodaje da će Mitić morati sve da objasni na sudu što je rekao i za šta ga je optužio.

Siniša Mitić je reagujući na ranije izjave Andonova u medijima, u svom saopštenju naveo da je on „politički korov“ i „politička štetočina“.

Takođe, Mitić je optužio Andonova da je kao zamenik gradonačelnika u perodu od 2008. do 2012. godine, prilikom sređivanja Aleksandrovačkog jezera “oprao” oko milion evra u tom projektu.

Igor Andonov, je u sredu podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Vranja
, koje mu je pripalo po koalicionom sporazumu koji je SDS sklopila sa SNS, formiravši lokalnu vlast u junu prošle godine.

U periodu od 2008. do 2012. godine, Andonov je kao funkcioner DS - a, koja je na vlasti bila sa socijalistima, obavljao funkciju zamenika gradonačelnika.

Nakon nedavnog približavanja socijalista i naprednjaka na lokalu, i prema mnogim procenama, sve izvesnijeg ulaska u vlast SPS - a, Andonov  podnosi ostavku, koju nije želeo da obrazlaže.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: