ANTIĆ: Aferu KONJAK su mi napakovali socijalisti!

Lokalne vesti - Sreda 06.05.2015 - 10:55

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić tvrdi da su mu aferu „Konjak“ namestili „drugari“ iz SPS-a.

Antić demantuje napise medija posle povratka iz Moske, arhiva OK Radija foto S. Stojković Antić demantuje napise medija posle povratka iz Moske, arhiva OK Radija foto S. Stojković

Antić smatra da mu je afera „Konjak“ napakovana od strane pojedinih socijalista, zbog toga što se priklonio struji koju vodi Branko Ružić.

– Navodna afera se dogodila pre dve godine, ali je svi i dalje pamte i i dalje se pominje. Ne želim da se vraćam ponovo na to i da pričam kako se krađa konjaka nije dogodila.

Svi koji me poznaju, znaju i da ja nikada u životu nisam voleo da pijem konjak. Preferiram uglavnom šljivovicu. Da li ja uopšte ličim na nekog ko bi mogao da napravi takvu budalaštinu?

U svakom slučaju, ja sam veoma zahvalan drugarima i prijateljima iz partije koji su tada bili samnom u Sankt Peterburgu i koji su medijima plasirali tu informaciju.

Dakle, ne mogu da kažem da je aferu izrežirao SNS, već moji ljudi iz SPS-a – kaže Antić i objašnjava da je afera napakovana u kuhinji socijalista zbog njegove bliskosti sa Brankom Ružićem.

– Nomenklatura koja je u tome učestvovala vrlo dobro zna koliko je para dala Aci Rodiću iz Kurira da to objavi. Isti ti iz istog lista su posle od mene tražili novac da aferu demantujem, na šta nisam pristao.

Nisam pristao jer je sve toliko bezvredno, glupo, stupidno, jer ja u životu kap konjaka nisam popio – kaže Antić.

Podsetimo, 25. aprila 2013. godine u dnevniku Kurir osvanuo je naslov „OBRUKAO SRBIJU: Gradonačelnik Vranja u Rusiji ukrao konjak!“.

U tekstu je navedeno da je gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa svečanog prijema u pozorištu u Snakt Peterburgu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije, ukrao flašu ruskog konjaka i pokušao da je odnese u hotel.

Kako je objašnjeno, bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, jer mu je prilikom silaska sa stepeništa flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: