ANTIĆ: GEOX kreće 4. septembra!

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.08.2015 - 12:28

U Vranju su u ponedeljak počeli radovi na izgraadnji prilaznog puta za fabriku obuće „Geox“, najveću aktuelnu stranu investiciju u Srbiji.

Antić i saradnici na gradilištu Antić i saradnici na gradilištu

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima je obišao je radove u Industrijskoj zoni u Bunuševcu, i rekao da će, pored prilazne trase od puta Vranje – Dubnica do fabrike, dužine 200 i širine osam metara, biti izgrađena i jedna strana trotoara od behaton ploča.

- Ukupna vrednost investicije je oko 6,5 miliona dinara, a rok za završetak radova je 15. dana od uvođenja u posao - rekao je Antić.

Po ovim predviđanjima, rok za završetak prilaznog puta prema „Geoksu“ je 2. septembar.

- Izgradnjom prilaznog puta biće stvoreni uslovi da 4. septembra fabrika “Geoks”  otpočne sa radom u punom kapacitetu - istakao je Antić.

Pre aktuelnih radova, završeni su radovi na kompletnoj infrastrukturi, koji su podrazumevali izradu elektroenergetskog kabla, vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije.

Izvođač radova je preduzeće “Saba Belča” iz Preševa.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: