Antić i Nikolić čestitali Nikoljdan

Lokalne vesti - Petak 19.12.2014 - 09:34

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Svetog Nikolu, jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja, zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara.

Sveti Nikola Sveti Nikola

Povodom današnje slave gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima uputio je čestitku.

- Svim pravoslavnim vernicima kojima je danas krsna slava čestitam, sa željom da praznik proslave u dobrom raspoloženju,  radosti i blagostanju.

Sveti Nikola  je širio veru, pravdu i milosrđe. Neka ovaj svetitelj svima koji slave donese utehu, mir i dobru volju - kaže se u poruci.

Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vladiki vranjskom Pahomiju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vernicima u Vranju i Pčinjskom okrugu slavu je čestitao i narodni poslanik Dragan Nikolić.

- Iskrena mi je želja da nas ovaj porodični praznik duhovno osnaži, oplemeni i učvrsti našu veru u bolje sutra kako bismo ovaj i svaki naredni Nikoljdan proslavljali u zdravlju, slozi i blagostanju - kaže se u Nikolićevoj poruci.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: