ANTIĆ na prijemu u ambasadi SAD-a

Lokalne vesti - Petak 03.07.2015 - 09:16

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić jedan je od retkih ličnosti sa juga Srbije koji je prisustvovao velikom prijemu u Ambasadi SAD-a povom najvećeg američkog praznika, 4. jula, Dana nezavisnosti.

Antić sa ambasadorom Kirbijem na prethodnom prijemu Antić sa ambasadorom Kirbijem na prethodnom prijemu

Prema dostupnim podacima, na prijemu, kome je prisustvovala celokupna srpska elita, pored Antića bio je još samo jedan predstavnik nezavisnih medija iz Vranja.

Američki ambasador Majkl Kirbi priredio je prijem povodom Dana nezavisnosti, 4. jula, i poručio da Srbija može da računa na SAD, kao svog partnera i prijatelja.

- Zahvalan sam na svemu što sam postigao zajedno sa mnogo svojih prijatelja i kolega u Srbiji, koji su istinski posvećeni demokratskoj i evropskoj budućnosti Srbije.

Naravno, ima još posla koji treba obaviti, ali Srbija može da računa na SAD kao svog partnera i prijatelja - rekao je Kirbi.

Na prijemu su pored premijera Vućića bili i predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom, patrijarh srprski Irinej, Miroslav Mišković, Milan Beko, Savo Miloševic, Predrag Azdejković, Saša Mirković, Bojan Dimitrijević, Aleksandra Joksimović, Vladimir Božović, Zagorka Dolovac, Miljko Radisavljević, Danica i Vuk Drašković, Milorad Veljović, Aleksandra Timofejev, Prvoslav Davinić, Tahir Hasanović, Oliver Antić, Aleksandar Vlahović, Svetlana Kisić, Siniša Mali, Zoran Drobnjak, Ružica Đinđić...
 
Prisutni su i Saša Janković sa suprugom, Čedomir Jovanović sa suprugom, Ljubiša Diković, Nebojša Ćirić, Vladimir Todorić.

Zvanična ceremonija počela je himnama, koje je pevala Marija Šerifović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: