ANTIĆ: Pre izbora NIKAKO sa SNS-om

Lokalne vesti - Utorak 09.02.2016 - 11:59

Predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić, govoreći o eventualnim predizbornim koalicijama za lokalne izbore, rekao je da SPS u Vranju ni u kom slučaju neće praviti predizbornu koaliciju sa SNS-om.

Socijalisti u permanentnoj kampanji FOTO S. Tasić Socijalisti u permanentnoj kampanji FOTO S. Tasić

Antić je na otvorenom danu za medije SPS-a rekao da, iako izbori zvanično nisu još uvek raspisani, kampanja SPS-a počela je praktično sa završetkom prošlih izbora.
 
- Sve što smo za ove četiri godine uradili kao vlast u gradu, bila je neka vrsta kampanje. Naši rezultati su naša najbolja preporuka biračima.

Od oktobra prošle godine, radili smo na konsolidaciji partije i razgovarali sa sadašnjim koalicionim partnerima.
Kako će izgledati predizborna koalicija, ako je uopšte bude bilo, ne znamo. SPS će saradnju prvo ponuditi sadašnjim koalicionim partnerima
- kaže Antić.

O eventualnim koalicijama odlučiće GrO SPS -a, pojašnjava Antić, dodajući da koalicije nastaju onog momenta kada se nađe zajednički interes.

- Sigurno nećemo ići u koaliciju sa SNS. To je definitivno. To je nešto što je sada, u datom momentu, nemoguće.


Ja sam čuo neke komentare iz te partije, po tom pitanju, koji zvuče simpatično.

To je kao kada bi neko iz SNS rekao, mi hoćemo u koaliciju sa SPS, ali nećemo sa Dačićem, ili kada bi neko iz SPS rekao, hoćemo u koaliciju sa SNS, ali nećemo sa Vučićem.

Ja ne predstavljam nikakav problem u aktuelnoj  koaliciji na lokalu. Samo se držim odluka legitimnih organa svoje partije
- podseća  Antić.

Iz SPS-a najavljuju, da će se o postizbornim koalicijama razgovarati tek nakon završetka izbora.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: