APOTEKA: Nismo ukinuli dežurstva

Lokalne vesti - Petak 26.06.2015 - 11:38

Nakon pisanja OK Radija o nameri uprave Apoteke Vranje da ukine dežurstva do ponoći u dve gradske apoteke, saopštenjem za javnost reagovalo je rukovodstvo te zdravstvene ustanove.

Apoteka Vranje se oglasila saopstenjem za javnost FOTO: A. Stojkovic Apoteka Vranje se oglasila saopstenjem za javnost FOTO: A. Stojkovic

Saopštenje prenosimo u celosti, bez ikakvih pravopisnih i gramatičkih isravki.

- Sve apoteke u Pčinjskom okrugu iz mreže „Apoteke Vranje“, kao i dve gradske apoteke u centru Vranja rade i dežuraju po ustaljenom radnom vremenu.

Nije tačna informacija objavljena na portalu OK Radija da su ukinuta dežurstva do ponoći u dve gradske apoteke u Vranju.
Zbog pogoršanih uslova poslovanja, Stručni Kolegijum Apoteke Vranje razmatra mogućnost smanjenja troškova i povećanja uštede u poslovanju, razmatramo mogućnost reorganizacije rada pojedinih Ogranaka, što je očigledno bio povod za emitovanje ove neprecizne i „nezvanične“ informacije.

Građani će blagovremeno biti obavešteni o svim odlukama i merama štednje o kojima odlučuje Gradsko Veće, a koje neće uticati na dostupnost lekova za pacijente u svim državnim apotekama u Pčinjskom okrugu – stoji u pismu OK Radiju, potpisanom od strane „Odnosa sa javnošću Apoteke Vranje“.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: