Austrijski HC metalci u Vranju!

Lokalne vesti - Sreda 11.05.2016 - 10:34

U Sali Omladinskog Kulturnog Centra u Vranju (OKCE) u subotu 21. maja, u okviru balkanske turneje nastupiće austrijski bendovi “Lowlife” i “Sortout”.

Bečlije Bečlije "Lowlife" jedva čekaju da razdrmaju Vranjance; Foto: Promo

Ovaj nesvakidašnji muzički događaj za sve ljubitelje žestokog zvuka, organizuju članovi benda “Mud Factory”.

Nakon uspešno realizovanog “Factory festa” krajem februara, momci iz “Mud Factory-ja” su rešili da se ponovo angažuju i svojim sugrađanima prirede još jedno veče za pamćenje.

Naime, bendovi Lowlife (Beč) i Sortout (Feldkirch) iz Austrije su trenutno na balkanskoj turneji  i u dogovoru sa vranjskim metalcima odlučili su da posete i Vranje.  

Ova dva Hardcore/Metal benda energično donose masivan zvuk sa teškim rifovima i, po sopstvenim rečima, jedva čekaju da razdrmaju Vranjance.
 
Iza sebe imaju nekoliko izdanja i popriličnu kilometražu na nastupima po Nemačkoj, Českoj, Belgiji, Austriji.

Podršku će pružiti bendovi “Streetcore Unity” iz Niša i mladi “Southern District” kao lokalna podrška, kojima će ovo biti prvi nastup u rodnom gradu.
 
Očekuje nas ne baš uobičajeno veče u Vranju i sjajna svirka za više nego pristojnu cenu ulaznice od samo 150 dinara.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: