BAHATO: POLICIJA, SILA, MOŽE SVE!

Lokalne vesti - Petak 19.12.2014 - 13:11

U okviru akcije „Pokažite bahatost policije u Vranju“, naš čitalac je poslao fotografije koje ukazuju na to da propise krše upravo oni koji su zaduženi da kršenje tih propisa speče.

Policija kakva ne bi smela da postoji: Hoće li neko nešto preduzeti? Policija kakva ne bi smela da postoji: Hoće li neko nešto preduzeti?

Na slikama se vidi da je policijski automobil parkiran na pešačkom prelazu ispred zgrade Načelstva i to u suprotnom smeru od onog koji je dozvoljen u toj ulici.

Prema rečima našeg sugrađanina, policijski auto je bio više od 15 minuta parkiran na tom mestu čime je bio ugrožen bezbedan prelaz pešaka.

Neposredno pre toga ista policijska patrola je na samoj raskrsnici ovim vozilom blokirala saobraćaj time što je zaustavila drugo vozilo radi kontrole.

Očevidac tvrdi da su policajci, potpuno suprotno pravilima, ne izlazeći iz svog automobila razgovarali sa vozačem kontrolisanog vozila i to na sred raskrsnice, pa su takvim ponašanjem napravili vidljivu gužvu.

Ukoliko vidite ovakav i sličan primer bahatosti policije u Vranju, uslikajte i pošaljite nam na mail adresu okradio92.8@gmail.com

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: