BAHATOST BEZ MERE: Parkirao na jedinom izlazu sa parkinga!

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.08.2015 - 13:18

Bahato parkiranje u Vranju već je uobičajen slučaj, ali vozači ponekad umeju baš da preteraju.

Parkirali na izlazu iz parkinga, na očigled čuvara! FOTO čitalac OK Radija Parkirali na izlazu iz parkinga, na očigled čuvara! FOTO čitalac OK Radija

Takav slučaj krajnjeg bahaćenja zabeležio je čitalac portala OK Radija ove subote, na parkingu u centru grada.

Dok je sa suprugom i malim detetom pokušavao da isparkira sa parkinga pored Biblioteke, bio je prinuđen da čeka preko pola sata jer se neki “vozač” parkirao svoj auto na jedinom izlasku iz parkinga, i to na očigled čuvara!

Spas za ovu porodicu došao je iz Udruženja paraplegičara, koji su pomerili svoje vozilo, inače propisno parkirano, da bi naš čitalac mogao, preko trave i cokle koje okružuje parking, nekako uspeo da izađe.

- Čekajuci policiju da slučajno prođe, zamolili smo vozača kombija Udruženja paraplegičara koji radi u kopirnici pored Biblioteke da nam napravi mesto da bi se isparkirali, kroz drvored i preko trave prema zgradi Komiteta. Hvala mu!

Šta da nije njega bilo, a mi sa bebom od godinu dana po ovom suncu? - pita ogorčen građanin Vranja.

 Neviđena bezobzirnost traži i odgovor na pitanje: šta rade nadležni? I gde su kad su potrebni građanima?  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: