BANKAR ojadio klijente za 18 MILIONA!

Lokalne vesti - Sreda 04.01.2017 - 16:06

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv Lj. M. (52) iz Bujanovca, menadžera u jednoj stranoj banci, zbog sumnje da je klijentima sa računa skinuo više od 18 miliona dinara.

Istraga u toku. Foto: Thinkstock Istraga u toku. Foto: Thinkstock

Prema navodima  Leposave Jovčić, portparola Višeg  javnog tužilaštva u Vranju, nakon prijema krivične prijave PU Vranje i filijale inostrane banke u Bujanovcu, doneta je naredba o sprovođenju istrage.

 
- Protiv Lj.M. iz Bujanovca zbog  postojanja osnovane sumnje da je učinio krivična dela zloupotreba službenog položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave, tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage. Osumnjičeni će biti saslušan u redovnom postupku- navodi Jovčićeva.
 
Pomenuti bankar  je više od šest godina skidao pare sa računa svojih klijenata, a da to niko nije primetio, ni oštećeni građani, ni banka.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: