BAŠ BAHATO: Pogledajte kako političar parkira

Lokalne vesti - Petak 14.11.2014 - 09:29

U nastavku akcije „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, u redakciju OK Radija stigla je fotografija parkiranog automobila na ulazu u nekadašnje preduzeće „Novogradnja“.

Jedan od viđenijih naprednjaka parkirao je OVAKO! Jedan od viđenijih naprednjaka parkirao je OVAKO!

Autor slike N.K. napisao je da je vozilom upravljao naprednjak Dejan Stanojević Denzi.

On je, pored toga što je praktično zatvorio prolaz pešaka na tom delu trotoara, zatvorio i prolaz automobila do garaža stambenog bloka koje se nalaze u smeru u kome je ovaj „audi“ parkiran.

Takođe, obzirom da je ovde reč o dugačkom automobilu, on nije mogao da stane ceo preko trotoara, gde uzgred nije obeleženo mosto za dozvoljeno parkiranje, pa je dobar deo zadnjeg dela vozila bio na ulici.
 

Podsetimo da je Dejan Stanojević Denzi zaposlen u Direkciji za izgradnju na mestu stručnog saradnika za oblast saobraćaja. Po struci je saobraćajni inženjer.

 

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: