BERZOJ LENA najlepša na izložbi u VRANJU (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.05.2017 - 18:12

Ruski hrt - barzoj po imenu Lena Raduga Halva proglašen je za najlepšeg psa treće Međunarodne izložbe pasa CACIB Vranje 2017. koja je u ponedeljak 1. maja održana u gradskom parku.

Lena i vlasnica stigle čak iz Moskve FOTO D. Ristić/OK Radio Lena i vlasnica stigle čak iz Moskve FOTO D. Ristić/OK Radio

Vlasnica pobedničkog psa, starog dve i po godine, je Irina Balakijeva i dolazi iz Moskve.

U najužoj konkurenciji za pobednika bili su i labrador retriver, koji je osvojio treće mesto i jorkširski terijer, koji je završio na drugoj poziciji.

Manifestaciju je organizovalo Kinološko društvo „Švrća“ iz Vranja, čiji predsednik Mića Mladenović ne krije zadovoljstvo.

- Prve impresije su odlične i izlagača i sudija, a broj posetilaca govori sam za sebe, s obzirom na to da gradski park nikada do sada nije bio ovako posećen.

Dokaz za dobru organizaciju je i podatak da nam je ovogodišnji sponzor, „Royal vet“, zastupnik francuskog brenda „Royal Canin“, ponudio desetogodišnji ugovor  o sponzorstvu.

Njihova ocena je da je ovo jedna od najboljih izložbi koju su oni posetili
– kaže Mladenović.

Na manifestaciji je bilo izloženo preko 370 pasa 112 rasa iz 17 zemalja, a kuriozitet je da je oko dve trećine pasa bilo iz inostranstva.

Na izložbi su učestvovali psi iz Rusije, Litvanije, Ukrajine, Velike Britanije, Španije, Finske, Belgije, Francuske, Austrije, Italije, Poljske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Grčke kao i iz cele Srbije.

Pse su ocenjivali prof. dr Miloš Lučić, Marko Lepasar iz Estonije, Sašo Pešev iz Makedonije, Polina Simić, Tijana Konrad i Nikola Konrad iz Srbije.

 

    

    

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: