Bez javnog dočeka u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 08.12.2016 - 11:26

Iako je do dočeka Nove godine ostalo još tri nedelje, u Vranju je još uvek neizvesno hoće li biti proslave u organizaciji grada.

Sa proslava ranijih godina. Foto: OK Radio Sa proslava ranijih godina. Foto: OK Radio

Lokalna samouprava formirala je organizacioni odbor u čijem su sastavu i gradonačelnik Slobodan Milenković, njegov zamneik Igor Andonov, kao i Mića Mladenović , većnik zadužen za oblast turizma i Zorica Jović,  gradska većnica za kulturu i obrazovanje.
 
Prema rečima Miće Mladenovića, Gradsko Veće je formiralo odbor koji će biti zadužen za organizaciju proslave novogodišnjih i božićnih praznika i obelažavanja Dana grada 31. januara.

- Organizacioni odbor se još uvek nije sastao, očekujemo da to bude u najskorijem periodu, da bi dogovorili na koji način, pod kojim uslovima i sa koliko novca ulazoimo u sve to, i kad će biti ta neka centralna proslava.

Za sada u budžetu nema u sredstava opredeljenih za kolektivnu proslavu dočeka Nove godine na otvorenom, a tako nešto nije predviđeno ni rebalansom
- navodi Mladenović.

On pretpostavlja da će ipak grad organizovati jednu objedinjenu proslavu za sve praznike koji slede.

- To je moje lično mišljenje, i nije stav organizacionog odbora.  Mislim da ćemo se opet fokusirati na proslavu povodom Dana grada, eventualno srpsku Novu godinu.

Ne verujem da će biti koletivnog dočeka Nove godine, jer je ostao veoma kratak period za organizaiju, a i finansijska situacija je veoma loša
- ukazuje Mladenović.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: