Bezbednjaci kod Antića

Lokalne vesti - Četvrtak 28.01.2016 - 10:59

Povodom Dana grada, gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima, organizovao je prijem za predstavnike Policijske uprave i Bezbednosno informativne agencije.

Policija i BIA na prijemu kod rukovodstva Vranja. Foto: vranje.org.rs Policija i BIA na prijemu kod rukovodstva Vranja. Foto: vranje.org.rs

Antić je ocenio da su lokalna samouprava i PU Vranje na planu bezbednosti saobraćaja postigli su zapažene rezultate, kroz organizovanje brojnih akcija.

- U periodu između dva praznika imali smo izuzetnu saradnju, koju ćemo u narednom periodu još više unaprediti. Iskazali ste visok stepen profesionalizma i na tome Vam se zahvaljujem - istakao je gradonačelnik Antić.

U ovoj godini biće realizovan i projekat uvođenja video nadzora, čime će stepen bezbednosti biti podignut na viši nivo, najavili su predstavnici grada.

Na prijemu su zahvalili načelnik Centra BIE Dragoslav Đikić i zamenik načelnika Policijske uprave Vranje Vujica Stošić, koji su izrazili zadovoljsto dosadašnjom saradnjom sa lokalnom samoupravom.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: