BIVODA: Ostani mlad uz Bikoktu

Lokalne vesti - Sreda 14.10.2015 - 13:47

Vranje - Prateći želje kupaca, bujanovačka „Bivoda“ koja posluje u sastavu „Jumka“ izbacila je na tržište nov proizvod, „Bikoktu.“

Novi proizvod Bivode FOTO Bivoda Novi proizvod Bivode FOTO Bivoda

Prema rečima Nenada Zafirovića, direktora ove kompanije, posebna receptura ovog proizvoda proizišla je iz dugogodišnjeg iskustva neprikosnovenih lidera u proizvodnji i plasmanu osvežavajućih bezalkoholnih napitaka na tržištu južne Srbije.

- Zaposleni u „Bivodi“ stvorili su  „Bikoktu“, osvežavajuće bezalkoholno piće sa kakakterističnim ukusom šipurka, koje je idealno za svakodnevno osveženje u svim situacijama.

Ovo piće namenjeno svim uzrastima, posebno onima koji neguju mladalački duh u sebi i koji veruju u sebe - kaže Zafirović.

Odatle je potekao i lajt motiv markentinške kampanje za ovaj proizvod, pojašnjava Zafirović, a koji glasi “OSTANI MLAD”.
Cena “Bikokte” je veoma pristupačna, tako da boca od dva litra ovog pića košta 70 dinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: