BLUZERI otvaraju sezonu u VRANJU

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.01.2017 - 07:18

Koncertna dešavanja u Vranju kreću odmah nakon novogodišnjeg slavlja i to svirkama nekih od najaktivnijih blues sastava sa ovih prostora.

Pikersi otvaraju sezonu u Vranju: Sa prošlogodišnjeg nastupa FOTO D. Ristić/OK Radio Pikersi otvaraju sezonu u Vranju: Sa prošlogodišnjeg nastupa FOTO D. Ristić/OK Radio

Vranjski „Shamrock pub“, sada već tradicionalno, svojim sugrađanima priređuje vrele blues večeri u hladnim zimskim noćima, nastupima dobro poznatih bendova, „Cotton Pickers“ i „Crossroads blues band“.

Ovaj zimski mini festival otvaraju momci iz sastava „Cotton Pickers“, koji će nastupiti u utorak, 3. januara, sa početkom u 21 čas.

“Cotton Pickers” su u Mladenovcu osnovali braća Jovan i Ivan Stepić sa bubnjarom Urošem Ugrinovićem.

Aktivnim sviranjem i radom na autorskom materijalu sazrevao je i muzički izražaj ovog tria, koji se zasniva na tradiciji starih bluz i rok majstora.

Nakon njih, u četvrtak, 5. januara u istom prostoru će svirati i Makedonci iz „Crossroads blues banda“.

Oni su u Vranju do sada nastupili tri puta i svaki put su odličnim izvođenjem blues standarda, uz par autorskih stvari, ostavili odličan utisak na vranjsku publiku.

Ovaj blues kvartet u celom regionu važi za vrlo ubedljiv koncertni sastav, koji je gotovo neprekidno na turneji.

Početak njihove svirke zakazan je za 22 časa, a ulaznice za oba nastupa po ceni od 200 dinara možete nabaviti u „Shamrock pubu“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: