BOBANA STANIMIROVIĆ preuzela vranjske RADIKALE

Lokalne vesti - Utorak 31.01.2017 - 13:13

Bobana Stanimirović, profesor razredne nastave, izabrana je za predsednika GrO SRS u Vranju, kao prva žena ikada na ovoj funkciji.

Novo rukovodstvo SRS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio Novo rukovodstvo SRS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio

Pored izbora novog rukovodstva stranke, vranjski radikali posebno naglašavaju da je GrO sve vreme uobičajeno funkcionisao, uprkos ostavkama i odlascima pojedinih funkcionera.

Bobana Stanimirović, novoizabrana predsednica SRS - a u Vranju, najavila je konsolidaciju redova i pripremu za predstojeće predsedničke i eventualne parlamentarne izbore.

- Nije bilo osipanja članstva u SRS, baš naprotiv, imamo konstantan priliv novih članova, iz dana u dan.

Izabrali smo novo rukovodstvo na nivou Vranja, a imamo i nove članove u Okružnom odboru.

U GrO su još i potpresednici profesor Dragoljub Veličković i Dragan Stanimirović, privatni preduzetnik, dok  su na okružnom nivou novoizabrani članovi advokat Petar Mitić i profesor Veličković, a ostao je Srboljub Spasić, koji je već i ranije bio član
- navodi Stanimirovićeva.

Ona je na konferenciji za medije, kojoj je prisustvovao samo novinar OK Radija, rekla da je Goran Čvorović, dosadašnji predsednik Okružnog odbora SRS - a podneo ostavku 27. oktobra, i da od tada nije na toj funkciji, ali je najavio je da će ostati veran radikalima.

Doskorašnji predsednik vranjskih radikala doktor Slavko Živković podneo je  ostavku zbog službenih obaveza, i ostao je na mestu predsednika Saveta za zdravstvo.

Sve vreme, prema navodima Stanimirovićeve, oba odbora su funkcionisala nesmetano.

Dragoljub Veličković, jedan od potpredsednika GrO u Vranju,  najavio je unutarstranačke aktivnosti na formiranju mesnih odbora.

Nema rasula u SRS, vlada veliko jedinstvo, određena je struktura Okružnog odbora, ostalo je još jedno mesto prazno, da se izabere predsednik Pčinjskog odbora - kaže Veličković.

Radikali nisu želeli da otkriju koja su imena u igri za izbor predsednika Okružnog odbora SRS - a, uz obrazloženje da to određuje Otadžbinska uprava stranke.

Sastanku u Vranju prisustvovao je i Tomislav Ljubenović, narodni poslanik i visoki funkcioner  SRS.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: