Bokser povređen kod Hana bori se za život

Lokalne vesti - Utorak 12.08.2014 - 09:51

Vranje - Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život Jove Asanovića (17), boksera iz Surdulice, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak dogodila kod Vladičinog Hana, prenosi „Alo“.

Asanovic - foto Alo Asanovic - foto Alo

Asanović se u momentu nesreće nalazio na zadnjem sedištu “forda” koji se sudario sa „puntom“, a tom prilikom jedan mladić je poginuo, dok je petoro ljudi povređeno.

Asanović je operisan u KC Niš, ali se još uvek nalazi u teškom stanju i životno je ugrožen.

- Pacijent je primljen sa teškim povredama unutrašnjih organa. Imao je rupturu dijafragme, kao i tešku povredu slezine, koja je operativnim putem uklonjena. Izgubio je dosta krvi.

Pacijent je priključen na aparat za disanje i njegovo stanje je još uvek veoma teško i neizvesno - kaže za „Alo“ dr Jovica Petrović, grudni hirurg u KC Niš.

On je sa još dvojicom abdomenalnih hirurga i dvoje anesteziologa učestvovao u složenoj operaciji koja je trajala puna tri časa.

- Bio je sa prijateljima kod devojaka u Vranjskoj Banji te večeri. Jova je talentovani bokser.

Iako živimo u potpunoj nemaštini i izdržavamo se od prodaje sekundarnih sirovina, on je bio dobar sportista, osvojio je 20 medalja.

Valjda će biti dobro. Evo, i treneri su došli tu da se raspitaju kako je - priča Jovanov otac Nenad za „Alo“.

Posle teške nesreće kod sela Vrbovo na licu mesta preminuo je Zoran Šaćirović (21) iz Surdulice podlegao je povredama, a teško su povređeni Ljubimir Vitošević (31) i Dragana Krstić (28) iz Ćićevca.

Tom prilikom lake telesne povrede zadobili S. S. (22) i F. S. (19) iz Surdulice.
 

OK RADIO, alo.rs

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: