Bolji Telenor u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 09.07.2014 - 13:47

Kompanija „Telenor“ pustila je u rad dve nove bazne stanice u Vranju.

Dve nove bazne stanice u Vranju Dve nove bazne stanice u Vranju

Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u Vranjskoj Banji i u južnom delu Vranja, kaže se u saopštenju te kompanije.  

Sve prednosti „Telenor“ mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop.

Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija “Telenora“ od dolaska u Srbiju.

Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže, navode iz te kompanije.

„Pametna mreža“ trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici „Telenora“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: