Borba za život SENTE MILENKOVIĆA

Lokalne vesti - Četvrtak 11.02.2016 - 12:18

Vranje - Senta Milenković, nekadašnji dugogodišnji telohranitelj pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, rođeni Surduličanin, bori se za život u jednoj beogradskoj bolnici, prenose prestonički mediji.

MIlenković i Milošević arhivska fotografija srbin.info MIlenković i Milošević arhivska fotografija srbin.info

Prema ovim navodima, Milenković, koji se posle penzionisanja 2004. godine u činu generala vratio da živi u Surdulicu, primljen je zbog problema sa plućima u KBC „Dragiša Mišović“, gde je, prema nekim izvorima, priključen i na aparate.

Za sada se o njegovom zdravstvenom stanju ne zna dovoljno, osim procene lekara da je Milenković jak čovek, bivši sportista, što mu daje realne nade u oporavak.

Javnost je za Milenkovića prvi put čula u Kosovu polju, 1987. godine, kada je stajao, sa rukom na pištolju ispod sakoa, dok je Milošević izgovarao svoje legendarne rečenice o tome ko koga sme i ne sme da bije.

Iza toga, Milenković je bio Miloševićeva verna senka sve do njegovog isporučivanja tribunalu u Hagu.

Posle još izvesnog vremena provedenog u policiji, Milenković je penzionisan u činu generala, i od tada živi u Surdulici kao običan građanin.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: