BORINO BRDO spremno za rekreativce

Lokalne vesti - Nedelja 03.07.2016 - 11:21

Planinarski klub „Železničar“ u subotu je zainteresovanima pokazao sređen prostor na izletištu Borinu brdo iznad Vranja.

Detalj sa subotnjeg otvaranja izletišta FOTO S. Marković/FB strana planinarskog kluba Detalj sa subotnjeg otvaranja izletišta FOTO S. Marković/FB strana planinarskog kluba

Sređivanje ovog prostora podrazumevalo je postavljanje stolova sa klupama, izgradnju prostora za logorsku vatru i piknik, kao i vidikovac na Vranje.

Pored toga, planinari su, kao deo ekološkog projekta koji je pomogao Grad Vranje, uredili staze za trčanje od 400 i od 50 metara, a postavili su i sprave za vežbanje i ljuljašku za najmlađe.

Cilj ovog poduhvata Planinarskog kluba “Železničar 2006.” Vranje je da se Vranjanci vrate  prirodi i kretanju, da im na 40 minuta hoda od centra grada budu ponuđeni sadržaji za odmor i rekreaciju u prekrasnom ambijentu, u hladu borove šume.

Gradska većnica za ekologiju Marina Đorđević i predsednik PK “Železničar 2006.” Srđan Stošić svečano su otvorili ovu oazu za ljubitelje prirode.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: