Boris i Čeda u subotu u Vranju

Lokalne vesti - Petak 15.04.2016 - 12:54

Koalicija „Savez za bolju Srbiju – SDS, LDP“, održaće u subotu u 13 časova na trgu Staniše Stošića u Vranju predizbornu konvenciju na kojoj će govoriti Boris Tadić i Čedomir Jovanović, najavili su čelnici vranjskog SDS-a.

SDS: Samo će Vranjanci biti tu FOTO: D. Ristić SDS: Samo će Vranjanci biti tu FOTO: D. Ristić

Predsednik GrO SDS-a u Vranju Igor Andonov je istakao da će to biti konvencija isključivo za Vranjance.

- Na našoj konvenciji sasvim sigurno neće biti nijednog autobusa, auta ili kombija iz bilo kog drugog grada u Srbiji.

SDS neće dovoziti ljude iz čitave Srbije da bi dokazala da je najjača, kao što su radile gotovo sve druge stranke u našem gradu
– rekao je Andonov.

On je pozvao sve Vranjance, bez obzira na stranačku opredeljenost da dođu na konvenciju i saslušaju šta „Savez za bolju Srbiju“ nudi građanima, a poziv naročito važi za one koji misle da nema za koga da se glasa.

- Mi smatramo da građani imaju izbor i smatramo da naša izborna lista i na republičkom i na lokalnom nivou ima najbolje ljude, koji umeju i mogu da doprinesu boljitku Srbije i grada Vranja.

Znamo u kakvom se stanju nalaze Srbija i grad Vranje, bez obzira na bajke koje nam serviraju takozvane „nezavisne televizije“, zato dođite da čujete istinu i na kraju sami odlučite kako ćete da glasate
– poručio je Andonov.

Kandidat za narodnog poslanika sa liste SDS-a Slobodan Pejić je rekao da socijaldemokrate mirno očekuju glasanje i da je siguran da će SDS predstavljati iznenađenje ovih izbora.

- Sukob između SPS-a i SNS-a na lokalu tinja i preti da preraste u oružani sukob, jer su u Banji incidenti svakodnevni.

Pozivam građane da ove dve partije koje već četiri godine pustoše Srbiju i Vranje, ne kažnjavaju glasanjem za onu drugu.

Boris Tadić je i dalje najpristojniji i političar sa najvećim integritetom u Srbiji i siguran sam da će građani Vranja imati šta da čuju od njega na konvenciji
– rekao je Pejić.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: