BOSKE: Zna li Dačić šta njegovi rade?

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.01.2015 - 11:04

Vrajne - Koordinator SNS-a za Pčinjski okrug i državni sekretar u ministarstvu privrede Dragan Stevanović Boske, inače kadar naprednjaka iz Surdulice, brzo je odgovorio na navode poslanika i predsednika SO Surdulica Novice Tončeva.

Stevanović sa delom rukovodstva SNS-a sa juga Srbije Stevanović sa delom rukovodstva SNS-a sa juga Srbije

Stevanović je, kako prenosi zvanični sajt SNS-a, u razgovoru za Tanjug je na navode Novice Tončeva da „Vučić nije upoznat sa onim što pod firmom SNS, Stevanović radi na jugu Srbije“, ocenio da „nije siguran da Ivica Dačić ne zna šta njegovi lјudi na jugu rade“.

- Na na sreću Srbije i juga Srbije sve manje i manje će njegovi lјudi sa juga da odlučuju i vode ekonomiju ovog dela Srbije - ocenio je Stevanović.

On je dodao da se jug Srbije i danas suočava sa „posledicama i ekonomskom zaostavštinom lјudi poput Tončeva i njegovih partijskih kolega“.

Prema njegovim rečima, dok su odluke donosili Tončev i njegovi „partijski saborci“ „4.000 lјudi i radnika Simpa sedelo je kod kuće, a 1.800 radnika Jumka bilo je na autoputu“.

- Sada imamo situaciju da će proizvodnja u Simpu početi, a radi i 1.800 radnika Jumka koji već imaju ugovorenih osam miliona i 100.000 evra poslova - rekao je Stevanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: