Bosketu plaketa za Dan grada

Lokalne vesti - Četvrtak 25.01.2018 - 10:48

Na sednici Skupštine grada Vranja usvojena je odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar, Dan grada i Dan oslobođenja Vranja 1878.godine.

Odbornici glasali za usvajanje predloga. Foto: S.Tasić/OK Radio Odbornici glasali za usvajanje predloga. Foto: S.Tasić/OK Radio

Plaketa “31. januar”  biće dodeljenja Draganu Stevanoviću Bosketu, državnom sekretaru Ministarstva privrede, za vrhunska dostignuća u oblasti privrede, od izuzetnog značaja za razvoj i afirmaciju grada Vranja.

Specijalno javno priznanje “31. januar” u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara pripalo je Zori Živadinović Davidović, unuci Borisava Stankovića,  za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti umetničkog stvaralaštva.

Dobitnici najviših gradskih priznanja, u vidu diplome i novčanog iznosa od 50.000 dinara su i Dragoljub Mitić, nekadašnji predsednik opštine Vranje i Vlajko Jović, nekadašnji generalni direktor HK PK “Jumko” za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede i unapređenja proizvodnih delatnosti na teritoriji grada Vranja.
 
Javno priznanje “31. januar” pripalo je i Programu “EVROPSKI PROGRES” za veliku podršku na planu razvoja i jačanja grada u ekonomskom, privrednom i socijalnom pogledu odnosno stvaranju boljih uslova za život građana, kao i Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima koja je Vranju pružila ogromnu podršku na planu izgradnje, obnove i rekonstrukcije obrazovnih ustanova.

Najviša gradska priznanja biće uručena na svečanoj akademiji, koja će biti održana u sredu 31. januara u 18 sati u Domu vojske.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: