BRAVO: Promenjen sramni natpis!

Lokalne vesti - Četvrtak 11.12.2014 - 12:03

Gramatička greška na saobraćajnom obaveštenju kod „Vodovoda“ u Vranju u četvrtak je zamenjena, samo nekoliko dana nakon pisanja OK Radija na tu temu.

Umesto upozorenja „Vozač je dužan da obrati pažnju na pešake koji stupaju na kolovozu“, gde su pobrkani padeži, sada piše „Vozač je dužan da obrati pažnju na pešake koji iskazuju nameru da će stupiti na kolovoz“ i to je sada u redu.

Međutim, ostalo je nejasno ko je zapravo pogrešio pišući ova obaveštenja.

U Savetu za bezbednost saobraćaja grada Vranja rekli su nam da je te table postavljala Tehnička škola, dok u toj obrazovnoj ustanovi tvrde da su nalepnice pisali ljudi iz Saveta.

Na kraju, slažu se i jedni i drugi da je možda štamparija pogrešila prilikom prekucavanja teksta za ta saobraćajna upozorenja.

Bilo kako bilo, važno je da se Vranje više neće sramotiti na ovaj način, iako su nadležni reagovali tek nakon teksta na OK Radiju.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: